Over Jill

Jill Gibson

- schoonheidsspecialiste & masseuse -

Jill Gibson, zelfstandig allround schoonheids-specialiste en therapeutisch masseuse


Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het vak en volg de nieuwste ontwikkelingen met veel belangstelling. Ik bied een breed scala van behandelingen aan en beheers verschillende technieken in zowel beauty behandellingen als gespecialiseerde massage therapie├źn. Daarbij heb ik met mijn kennis en expertise mijn eigen lijn handgemaakte, persoonlijke schoonheidsproducten. Bovenal heb ik natuurlijk veel plezier in mijn werk!

Opleiding en ervaringMijn vakdiploma Beauty Therapy/Massage heb ik behaald in London. Hierna heb ik mijn vakkennis verrijkt door verschillende opleidingen en curcussen te volgen over enkele lange periodes. Van aromatherapie, cosmetische peeling en visagie tot Hot Stone en Oosterse massage. In 2015 heb ik de HBO opleiding Zen Shiatsu afgerond inclusief cupping en moxa therapie.


Over de jaren heen heb ik gewerkt bij verschillende wellness centers, spa's en beauty salons in Amerika, Engeland en Nederland, waarvan 4 jaar op de cruiseschepen van de Holland America line.


Nu werk ik exclusief vanuit mijn eigen salon in Hazerswoude Dorp. Mijn werkzaamheden zijn uitgebreid met de vegan en ecogecertificeerde Bo-ho make-up lijn, mijn eigen lijn beautyproducten en diverse huidverbeterings technieken.